Otkaz Đorđu Rašiću

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Jan.2013, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkaz Đorđu Rašiću

Đorđe Rašić nije više trener slovačkog Tatran Prešova. Razlaz je usledio već trećeg dana nove godine, a odlukom gazde kluba Miloslava Šmeliara koji je usput smenio i dosadašnjeg menadžera Miroslava Šostaka.

Pripreme Tatrana za prolećni deo sezone je trebalo da počnu 3. januara, ali je Đorđe Rašić javio da u Prešov stići tek posle Božića 8. januara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> – Ne dolazak na početak priprema je samo kap koja je prelila čašu, mom strpljenju je došao kraj. Začuđujuće je da trener ode na odmor, a da ne ostavi plan priprema, a da zbog obaveza pomoćnog trenera u reprezentaciji igrači ostanu sami. Takav haos i anarhija, pogotovo ponašanje trenera čija primanja su u visini plate predsednika vlade Slovačke su nedopustivi – kazao je gazda Tatrana Miloslav Šmeliar.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.