Milinković: Zašto drugi crveni?

Izvor: B92, 18.Mar.2015, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Zašto drugi crveni?

Trener Voždovca Zoran Milinković smatra da su njegovi igrači zaslužili prvi, ali ne i drugi crveni karton protiv Čukaričkog.

Voždovac je poražen na Banovom brdu 2:0 u prvom meču polufinala Kupa, a u samoj zavšnici su isključeni Deni Pavlović i Nemanja Zlatković.

"Pavlović je neprimereno reagovao i zaslužio je crveni, način na koji je reagovao je neprihvatljiv i biće žestoko kažnjen. Tu vrstu nekulture zaista ne podnosim. Zlatković nije zaslužio isključenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer nija namerno nagazio protivnika", rekao je Milinković.

Trener Voždovca je istakao da je njegov tim odigrao veoma loše u prvom poluvremenu, te da je rival iskoristio sve slabosti njegove ekipe.

"Sve u svemu, ovo je bilo nedovoljno za nešto više. Čukarički ima veliku prednost. Probaćemo da budemo bolji u revanšu i da popravimo utisak iz ove utakmice", rekao je Milinković.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević smatra da njegov tim nije rešio ovaj dvomeč, iako ima dva gola prednosti.

"Šanse su i dalje 50:50, ovo je bilo tek prvo poluvreme, čeka nas jako teška utakmica u revanšu na njihovom stadionu. Voždovac je dobra ekipa, koja je možda u psihološkoj blokadi", rekao je Milojević.

Kapiten domaće ekipe i najbolji igrač Čukaričkog Igor Matić zbog povrede je zamenjen na poluvremenu, a Milojević je kazao da još ne zna koliko je to ozbiljno.

Revanš će se igrati 8. aprila na Voždovcu. U drugom polufinalu Partizan je bio ubedljiv protiv Jagodine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.