Poluvreme: Čukarički vodi protiv Voždovca u Kupu, dva gola Mirosavljevića - 2:0

Izvor: Blic, 18.Mar.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Čukarički vodi protiv Voždovca u Kupu, dva gola Mirosavljevića - 2:0

Fudbaleri Čukaričkog vode u prvom meču polufinala Kupa Srbije protiv Voždovca na svom terenu sa 2:0.

Nakon 15 minuta igre Čukarički je poveo protiv Voždovca nakon centaršuta koji je usledio sa leve strane, a na nekih šest, sedam metara se našao Nenad Mirosavljević koji je glavom poslao loptu u gornji desni ugao i tako čuvara mreže protivničke ekipe ostavio bez šansi da reaguje.

Prvu izmenu na utakmici obavio je Voždovac, a trener Milinković je umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nikolića u igru ubacio defanzivca Stojkovića, dok je u 28. minutu Slavoljub Srnić pokušao glavom, ali je prebacio okvir gola.

Gostujuća ekipa je imala priliku da dva minuta kasnije dođe do poravnanja nakon jedne ubačene lopte, a nakon što je prošla groz nekoliko igrača, ona je stigla do Odite koji nije uspeo da je zahvati na pravi način, te je reagovao golman Stevanović.

Pet minuta pre kraja prvog poluvremena, Stojković je izveo aut, a onda mu se lopta vratila posle čega je centrirao na drugu stativu gde se našao Mirosavljević koji je iskoristio zbunjenost defanzivaca Voždovca, pa se upisao još jednom u listu strelaca.

Do poluvremena nije bilo uzbuđenja, a gostujući kolektiv nije uspeo da zapreti iz dve povoljne situacije, tako da je posle 45 minuta ostalo 2:0.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Voždovca: Prvi crveni DA, drugi NE!

Izvor: Mondo, 18.Mar.2015

Zoran Milinković najavio da će žestoko kazniti Denija Pavlovića zbog isključenja, dok se ne slaže sa odlukom sudije da van terena pošalje i Nemanju Zlatkovića...Foto: MN Press..Fudbaleri Voždovca poraženi su u prvom meču polufinala Kupa Srbije od Čukaričkog u gostima (0:2), a utakmicu su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.