Milinković: Spremni smo za nastavak

Izvor: B92, 26.Feb.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milinković: Spremni smo za nastavak

Trener OFK Beograda Zoran Milinković rekao je da njegovi igrači spremno dočekuju nastavak sezone i dodao da će ekipi biti teško protiv Donjeg Srema.

Utakmica 16. kola Jelen Superlige između Donjeg Srema i Vojvodine igra se u sredu od 14 časova na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

"Spremni dočekujemo nastavak prvenstva. Kao i uvek na startu treba biti obazriv, verujemo da će biti iznenađenja, svedoci smo da je tako bilo i jesenas."

"Donji Srem je kvalitetna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipa, koja zaslužuje poštovanje. Trener Bogić Bogićević i ekipa su zajedno dosta dugo na okupu i uz Miloša Josimova i Ognjena Damjanovića predstavljaju ozbiljan sastav", rekao je Milinković na konferenciji za medije.

Milinković je kazao da OFK dobrom igrom u prolećnom delu sezone želi da da doprinos razvoju srpskog fudbala.

"OFK Beograd će igrati dobro. Svojom igrom želimo da povećamo broj gledalaca na stadionima, da damo svoj doprinos za bolje sutra i za sam razvoj srpskog fudbala. Obećavam da ćemo izgarati na terenu za svaki bod i za što bolji plasman, kako u prvenstvu, tako i u Kupu", kazao je trener 'romantičara'.

On je istakao da je njegov tim pretrpeo male promene u odnosu na jesenji deo i da će oni koji su otišli biti dostojno zamenjeni.

"Ekipa koja je napravila seriju na kraju jesenjeg dela je pretrpela male promene. Milan Rodić je u Zenitu, a Dragan Bogavac je zaradio neugodnu povredu, međutim, imamo dostojne zamene koje takođe mogu da odgovore zahtevima. Iza nas je miran prelazni rok, kako smo i projektovali", istakao je Milinković.

Trener kluba sa Karaburme je rekao da su pripreme prošle dobro i da je optimista, pošto je uveren da OFK ima znanje i moć da iznese celu sezonu i dugo drži dobru formu.

Odbrambeni fudbaler Nikola Vasiljević je rekao da je njegova ekipa spremna i da želi da se iz Novog Sada vrati sa pobedom.

"Specifična je utakmica. Uvek treba biti oprezan u prvim kolima, jer ona sa sobom donose dosta iznenađenja. Iza nas je dobar rad, a ispred Novi Sad i utakmica sa Donjim Sremom. Ulazimo u susret spremni da od starta krenemo da povećavamo bodovni saldo i da se vratimo sa dobrim rezultatom", kazao je Vasiljević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milinković: Spremni smo da se iz Novog sada vratimo sa dobrim rezultatom

Izvor: Press, 26.Feb.2013

- Spremni dočekujemo nastavak prvenstva. Kao i uvek na startu treba biti obazriv, verujemo da će biti iznenađenja, svedoci smo da je tako bilo i jesenas. Donji Srem je kvalitetna ekipa, koja zaslužuje poštovanje. Trener Bogić Bogićević i ekipa su zajedno dosta dugo na okupu i uz Miloša Josimova...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.