Vukoičić: Znali smo šta nas čeka

Izvor: B92, 25.Feb.2013, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukoičić: Znali smo šta nas čeka

Trener košarkaša Crvene zvezde Telekom Vlada Vukoičić rekao je posle trijumfa nad Krkom u Novom Mestu da je njegov tim imao sreće.

'Crveno-beli' su slavili protiv slovenačkog tima sa 57:52 u 22. kolu ABA lige, posle preokreta, uprkos jednoj od najlošijih partija ove sezone.

"Znali smo da nas čeka težak meč, jer Krka igra veoma dobro u odbrani, posebno dobro se brani pod košem. Ako nemate dobru tranziciju, ni šut za tri poena, teško je organizovati napad, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što se i videlo", naglasio je Vukoičić.

Imali smo sreću što smo prvo poluvreme završili sa 11 poena zaostatka, na početku smo više ili manje igrali dobro, ali smo krenuli sa igrom pet na pet imali smo problema u napadu, što je rezultiralo vođstvom Krke od 15 razlike. U nastavku je situacija bila obrnuta, Krka je imala problema u napadu, mi nismo briljirali u napadu, ali smo uspeli da se vratimo brzu u igru i serijom 17:0 dođemo do vođstva. To je odlučilo utakmicu, jer smo izgubljeno samopouzdanje u prvom poluvremenu vratili i uspeli da pobedimo. Iako su obe ekipe bile motivisane, utakmica nije bila kvalitetna i lepa, bilo je previše izgubljenih lopti, malo asistencija, a ove sezone smo videli mnogo boljih utakmica“, dodao je Vukoičić.

Sa Vukoičićem se složio i mladi krilni centar Zvezde Luka Mitrović.

Bili smo svesni da nas čeka utakmica sa malim brojem poena. U prvih 20 minuta smo igrali u velikom grču, posebno u napadu, pošto nam ništa nije išlo od ruke. Ipak, u drugom poluvremenu smo odigrali bolje u odbrani, pritisli smo ih i zaigrali bolje u napadu. Mi smo došli do očekivane pobede, ali veoma teško“, naglasio je Mitrović.

U narednom kolu, u subotu od 17 časova, ’crveno-beli’ dočekuju Cibonu u „Pioniru“.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vukoičić: Imali smo dosta sreće

Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je posle trijumfa nad Krkom u Novom Mestu (57:52) da je njegov tim imao mnogo sreće...Serijom od 17:0 prelomili meč - Vlada Vukoičić.. .."Crveno-beli" su slavili protiv slovenačkog tima sa 57:52 u 22. kolu ABA lige, posle preokreta, uprkos...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.