Milić se napio, Perić ga izbacio iz reprezentacije

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić se napio, Perić ga izbacio iz reprezentacije

Strahinja Milić nije otputovao u Izrael. U saopštenju Rukometnog saveza Srbije (RSS) navodi se da je jedan od golmana reprezentaticije Srbije odstranjen iz nacionalnog tima zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja i narušavanja discipline.

- Reprezentativac Strahinja Milić odstranjen je iz reprezentacije zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja Rukometnog saveza Srbije i narušavanja discipline, dolaskom u ranim jutarnjim satima, pod dozom velike količine alkohola - izjavio je Dejan Perić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << vršilac dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije.

U saopštenju RSS takođe je dodato da je "ovakvo ponašanje nedopustivo, jer dres reprezentacije Srbije zahteva poštovanje pravila, discipline i određenog ponašanja".

Reprezentativci Srbije će u Izraelu, u nedelju (19:45) odigrati meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Poljskoj. U prvom kolu "orlovi" su savladali Crnu Goru sa 25:21.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Selektor Perić odstranio Strahinju Milića iz rukometne reprezentacije Srbije

Izvor: Blic, 01.Nov.2014

Jedan od golmana rukometne reprezentaticije Srbije, Strahinja Milić, nije otputovao u Izrael sa ostatkom reprezentacije Srbije zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja i narušavanja discipline...„Reprezentativac Strahinja Milić odstranjen je iz reprezentacije zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja Rukometnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.