Milić odstranjen zbog pijanstva

Izvor: B92, 01.Nov.2014, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milić odstranjen zbog pijanstva

Golman Strahinja Milić nije otputovao u Izrael sa ostatkom rukometne reprezentacije Srbije zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja i narušavanja discipline.

“Reprezentativac Strahinja Milić odstranjen je iz reprezentacije zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja Rukometnog saveza Srbije i narušavanja discipline, dolaskom u ranim jutarnjim satima, pod dozom velike količine alkohola“, izjavio je Dejan Perić, vršilac dužnosti selektora muške rukometne reprezentacije Srbije.

Reprezentativci Srbije otputovali su u Izrael gde ih u nedelju očekuje meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. u Poljskoj.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milić se napio, Perić ga izbacio iz reprezentacije

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014

Strahinja Milić nije otputovao u Izrael. U saopštenju Rukometnog saveza Srbije (RSS) navodi se da je jedan od golmana reprezentaticije Srbije odstranjen iz nacionalnog tima zbog nepoštovanja kodeksa ponašanja i narušavanja discipline...- Reprezentativac Strahinja Milić odstranjen je iz reprezentacije...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.