Miler na oproštaju: Ovo je katastrofa

Izvor: B92, 01.Dec.2022, 23:48

Miler na oproštaju: Ovo je katastrofa

Nemačka je doživela debakl na Mundijalu u Kataru.

Ni pored pobede nad Kostarikom od 4:2, nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu, pošto su osvojili treće mesto u grupi.

Po završetku meča, iskusni Tomas Miler dao je izjavu za ARD i njegive reči su zvučale kao da se oprašta od igranja u dresu Nemačke.

"Ovo je prava katastrofa! Ne znam šta bih rekao. Ako je ovo bio moj poslednji meč, onda bih želeo da kažem nekoliko reči navijačima Nemačke. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bila mi je velika čast, dragi ljudi. Imali smo sjajne momente. Pokušao sam da iznesem srce na teren svaki put", rekao je Miler.

Napadač Bajerna je dodao i sledeće:

"Oduvek sam davao sve od sebe, ponekad su tu bile suze radosnice zbog mojih akcija, a ponekad su i navijači patili sa nama. Čak i da nisam uspeo i svim akcijama, radio sam to sa ljubavlju. Moram sve to da sagledam", zaključio je Miler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.