Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 01.12.2022.

22:43

Miler na oproštaju: Ovo je katastrofa

Nemačka je doživela debakl na Mundijalu u Kataru.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Miler na oproštaju: Ovo je katastrofa
Foto: Profimedia

Ni pored pobede nad Kostarikom od 4:2, nisu uspeli da se plasiraju u nokaut fazu, pošto su osvojili treće mesto u grupi.

Po završetku meča, iskusni Tomas Miler dao je izjavu za ARD i njegive reči su zvučale kao da se oprašta od igranja u dresu Nemačke.

"Ovo je prava katastrofa! Ne znam šta bih rekao. Ako je ovo bio moj poslednji meč, onda bih želeo da kažem nekoliko reči navijačima Nemačke. Bila mi je velika čast, dragi ljudi. Imali smo sjajne momente. Pokušao sam da iznesem srce na teren svaki put", rekao je Miler.

Napadač Bajerna je dodao i sledeće:

"Oduvek sam davao sve od sebe, ponekad su tu bile suze radosnice zbog mojih akcija, a ponekad su i navijači patili sa nama. Čak i da nisam uspeo i svim akcijama, radio sam to sa ljubavlju. Moram sve to da sagledam", zaključio je Miler.

Kai Haverc za slom "pancera" krivi loše izdanje tima protiv Japana. "Sami smo krivi za sve što se desilo. Ako za 15 minuta primimo dva gola protiv Japana, to je neoprostivo", rekao je igrač Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve