Mile Svilar odabrao Srbiju!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mile Svilar odabrao Srbiju!

Stižu lepe vesti iz Portugalije

Mile Svilar će igrati za Srbiju!

Kako piše portugalska Abola, on je dao zeleno svetlo našem savezu da započne proces koji će mu dopustiti da igra za našu reprezentaciju.

"Svilar je rekao "da" i igraće za Srbiju. Debitovaće u martu sledeće godine", rekao je Zoran Filipović za Abolu.

Podsetimo, belgijski selektor Roberto Martinez juče je rekao da taj nacionalni tim nije odustao od Svilara, ali je mladi golman Benfike očigledno odabrao Srbiju.

Jako lepe vesti.

Uskoro opširnije...

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Više nema dileme, sjajna vest za Srbiju, ali da li će na Mundijal?

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2017

Danas stigla potvrda, konkurencija će biti žestoka...Mile Svilar će braniti za Srbiju. To je portugalskim medijima potvrdio i Zoran Filipović, legenda Benfike i član stručnog štaba Srbije...On je i ranije nagovestio da je Svilarov otac, Ratko i sam nekad golman reprezentacije za opciju da njegov...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.