Milan sprema pravu zavrzlamu, upropastiće planove Sevilji i oduševiti Ronalda, sve zbog Pipite i FFP-a!

Izvor: Sportske.net, 06.Jan.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan sprema pravu zavrzlamu, upropastiće planove Sevilji i oduševiti Ronalda, sve zbog "Pipite" i FFP-a!

Momak koji je na "San Siru" okarakterisan kao promašaj bi karijeru mogao da nastavi u dresu "Bjankonera".

Andre Silva je u Milan stigao leta 2017. godine, kao jedno od najvećih pojačanja, ali je razočarao, nije se snašao u Seriji A u svojoj prvoj sezoni i letos je poslat na pozajmicu u Sevilju.

Eksplodirao je u Španiji, u Milanu se verovatno hvataju za glavu zbog toga što mu nisu dali drugu šansu, a Sevilja ima i priliku da otkupi njegov ugovor na leto za 39 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra.

Sa druge strane, "Rosoneri" su kao zamenu za Portugalca angažovali proverenog golgetera, stigao je Gonzalo Iguain na pozajmicu iz Juventusa, platili su 18 miliona evra "Staroj dami" za kratkoročnu saradnju i dogovorili opciju da ga otkupe po završetku sezone za 36 miliona evra.

Zbog problema sa FFP, Milan možda neće biti u mogućnosti da plati taj novac, pa su tako u klubu došli na ideju.

Nije tajna da bi Kristijano Ronaldo voleo da zaigra sa zemljakom Andreom Silvom, pa je Milan voljan da napravi trampu sa "Bjankonerima".

Žele da dobiju Iguaina bez plaćanja obeštećenja, u suprotnom smeru će poslati Silvu.

Problem je ipak Sevilja, Andalužani imaju svo pravo da ga otkupe za dogovorenih 39 miliona evra, ali se u Milanu nadaju da bi prilika da zaigra za Juve, mogla da natera Silvu da odbije ponudu Španaca, vrati se u Milano i potom u trejdu završi u Torinu.

Prava zavrzlama, sve je još uvek samo ideja, konkretni potezi nisu povučeni, ali gde ima dima, ima i vatre, videćemo šta će se dogoditi do leta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Potvrđeno - Milan dobija 40 miliona za napadača, ali kako ih potrošiti?

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 12:09

Iz Španije potvrda, problem je što nema prave zamene....Kako pišu italijanski mediji, Sevilja je i zvanično potvrdila da će otkupiti Andre Silvu. Drugim rečima, pozajmica od četiri miliona evra koliko je dobio Milan, biće pretvorena u otkup ugovora, u kasu "Rosonera" sliće se još 39 miliona...Tako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.