Potvrđeno - Milan dobija 40 miliona za napadača, ali kako ih potrošiti?

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno - Milan dobija 40 miliona za napadača, ali kako ih potrošiti?

Iz Španije potvrda, problem je što nema prave zamene...

Kako pišu italijanski mediji, Sevilja je i zvanično potvrdila da će otkupiti Andre Silvu. Drugim rečima, pozajmica od četiri miliona evra koliko je dobio Milan, biće pretvorena u otkup ugovora, u kasu "Rosonera" sliće se još 39 miliona.

Tako će Italijani biti na malom profitu, Silvu su Sportingu platili 40 miliona, razočarao je u Milanu, ali odlična igra u Primeri, osam golova su ga vratili u orbitu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sevilja će ga otkupiti, možda i preprodati nekom od većih klubova, Mendeš mu je menadžer, pa nije nemoguće da Silva stigne u PL.

Ali, kako će Milan potrošiti novac?

Da li za otkup Iguaina, u šta mnogi sumnjaju, ili će Argentinac biti vraćen Juventusu. I dalje je moguća razmena za Moratu, ali Juve mora da se složi kako bi "Pipita" otišao u Čelsi.

Sa druge strane, Milan gleda ka Đenovi, nova želja za leto je Pjontek koji se trka sa Ronaldom za titulu najboljeg strelca Serije A, Poljak je sigurno prerastao Ligurijane i biće prodat.

Još jedna varijanta za Leonarda je dolazak Keana iz Juventusa, ali su "Bjankoneri" odbili taj zahtev, iako njegov menadžer Rajola insistira na transferu.

Videćemo šta će se desiti ove zime, nemoguće je da dođe Pjontek već u januaru, Preciozi traži 60 miliona evra da odmah pusti Poljaka.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.