Milan ponižen, zvižduci odjekuju San Sirom, uz ovacije Riberiju, šta sledi? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan ponižen, zvižduci odjekuju ''San Sirom'', uz ovacije Riberiju, šta sledi? (video)

Večerašnji debakl mogao je da bude još teži. Nešto definitivno mora da se menja.

U poslednjoj večerašnjoj utakmici šestog kola Serije A, Milan je pred svojim navijačima poražen od Fiorentine rezultatom 3:1, što je već treći uzastopni, a ukupno četvti poraz ''Rosonera'' od početka sezone.

I pre ovog meča se u italijanskim medijima najavljivao odlazak trenera Marka Đampaola, a posle večerašnjeg ishoda je samo pitanje vremena kada će čelnici Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << posegnuti za promenom na klupi.

Već u 14. minutu Fiorentina je stigla do vođstva, Benaser je skrivio jedanaesterac, a Pulgar je bio precizan sa bele tačke za vođstvo gostiju.

Taj gol je obeležio prvo poluvreme, Đampaolo je u poluvremenu ostavio Kesija u svlačionici na teren poslao Radeta Krunića, ali ta izmena nije imala nikakvog efekta. Da sve bude gore, Krunić je i povredio rame u nadoknadi vremena.

Kola su za Milan potpuno krenula nizbrdo od 55. minuta, kada je Musakio dobio direktan crveni karton, a Fiorentina je umela da na pravi način iskoristi igrača više na terenu.

Deset minuta kasnije Nikola Milenković oduzima loptu indisponiranom Čalhanogluu, ona na kraju stiže do Kastrovilija posle centaršuta Kijeze sa desne strane, a on iz neposredne blizine pogađa Donaruminu mrežu - 0:2.

Benaser je u 70. minutu skrivio još jedan penal, ovoga puta je Kijeza šutirao, ali je Donaruma odbranio.

Međutim, osam minuta kasnije golman Milana bio je nemoćan posle maestralne solo akcije Franka Riberija, koji je promešao odbranu Milana i poslao loptu u mrežu za 0:3! Riberi je nešto kasnije prilikom izlaska iz igre aplauzima pozdravljen od strane domaće publike.

Do kraja, ''Rosoneri'' su stigli do počasnog gola, postigao ga je Rafael Leao posle lepog solo prodora, preciznim šutem iskosa sa leve strane - 1:3.

Milan je pao na 16. mesto, Fiorentina je skočila na devetu poziciju.

- Milan  -  Fiorentina Резултати Уживо

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVLJA SE RASPAD NEKADAŠNJEG VELIKANA: Fiorentina slavila u Milanu, trener rosonera čeka otkaz

Izvor: Kurir, 29.Sep.2019

Fudbaleri Fiorentine kao gosti su pobedili Milan 3:1 u utakmici šestog kola Serije A.

Nastavak na Kurir...

Đampaolo ''veruje u svoje ideje'', a mediji mu već ''našli'' naslednika!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019

Prve reakcije posle večerašnjeg Milanovog debakla...''Rosoneri'' su pretrpeli četvrti poraz u prvih šest kola Serije A, što im se do sada nije dogodilo nijednom još od sezone 1938/39...Fiorentina je slavila na ''San Siru'' sa 3:1, pa navijači Milana očekuju hitnu reakciju uprave i odlazak trenera...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.