Debakl Milana, Viola odnela tri boda

Izvor: RTS, 29.Sep.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Milana, "Viola" odnela tri boda

Fudbaleri Milana poraženi su na svom stadionu od ekipe Fjorentine sa 3:1 u meču šestog kola Serije A. Srpski reprezentativac Nikola Milenković odigrao je svih 90 minuta za tim iz Firence.
Iz kola u kolo ekipa Milana nastavlja da razočara svoje navijače, a najnoviji debakl bio je poraz od Fjorentine na "San Siru".

Gosti su poveli u 14. minutu, kada je Pulgar bio precizan iz jedanaesterca, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je skrivio Benaser.
Početkom drugog poluvremena, Milan ostaje sa desetoricom, pošto je Argentinac Musakio zaradio crveni karton.
"Viola" koristi brojčanu prednost na terenu, pošto 11 minuta kasnije Kastrovili povećava na 2:0.
U 70. minutu ponovo su nesmotreni domaći bili u svom šesnaestercu, ali ovoga puta jedanaesterac u gol ne pretvara talentovani Kijeza.
Ipak, mladi fudbaler iskupio se osam minuta kasnije, kada je asistirao Riberiju kod gola za ubedljivih 3:0. 
Poraz Milana ublažio je Rafael Leao u 80. minutu.
Za gostujuću ekipu svih 90 minuta odigrao je srpski defanzivac Nikola Milenković, koji je imao veoma dobru partiju, uprkos žutom kartonu. 
"Rosoneri" nakon šest odigranih mečeva imaju isto toliko bodova i nalaze se na 12. poziciji na tabeli. 
Fjorentina je upisala peti bod i 17. je na tabeli, uz jedan meč manje. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan ponižen, zvižduci odjekuju ''San Sirom'', uz ovacije Riberiju, šta sledi? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2019

Večerašnji debakl mogao je da bude još teži. Nešto definitivno mora da se menja...U poslednjoj večerašnjoj utakmici šestog kola Serije A, Milan je pred svojim navijačima poražen od Fiorentine rezultatom 3:1, što je već treći uzastopni, a ukupno četvti poraz ''Rosonera'' od početka sezone...I...

Nastavak na Sportske.net...

Prva liga: Vranjanci prepustili Beograđanima 1. mesto 

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2019, 11:02

U derbiju 11. kola sastale su se 2 prvoplasirane ekipe, a u efikasnom meču, nakon preokreta, bolje se snašla ekipa Grafičara koja je sa 4:2 savladala vranjski Dinamo...Vranjanci su gostovanje u prestonici dočekali kao prvoplasirana ekipa Prve lige i, kada su poveli golom Stevanovića, činilo se...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.