Milan našao tri pojačanja za januar, navijači nisu impresionirani!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan našao tri pojačanja za januar, navijači nisu impresionirani!

Pioliju obećano da će tim biti pojačan, ali čini se da je isti problem na sceni...

Milan pokušava da se pojača za januar, ali ponovo je glavni problem što nemanu novca.

Oni su se sastali sa nemačkom agencijom SPOCS, čiji je agent predložio tri igrača koja bi mogla da pojačaju klub.

Naravno, to su "lou-kost" rešenja koja bi eventualno proširila konkurenciju, ali jasno je da navijači neće biti oduševljeni.

Agent Saša Empašer je pregovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oko Ozana Kabaka od koga se više očekivalo, ali je mlađani Turčin od dolaska u Šalke iz Štutgarta odigrao samo 12 minuta.

Drugi je već zaboravljeni Rahman Baba koji je stigao u Čelsi kod Murinja, ali od tada se šeta po pozajmicama, sada je u ekipi Majorke. Sa druge strane, to bi značilo prodaju Rodrigeza, Švajcarac igra ispod očekivanja.

I na kraju, pojačanje za vezni red, Mohamed Elneni, bivši fudbaler Arsenala koji je sada na pozajmici u Bešiktašu, ali ne igra. Egipćanin koji je počeo u Bazelu, kao i Salah evropsku karijeru. Turci žele da ga vrate u London, mogao bi proleće da odigra u Milanu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.