Milan i Roma sigurni, poraz Intera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan i Roma sigurni, poraz Intera

Fudbaleri Milana, Rome i Udinezea bili su ubedljivi, slavio je i Torino, samo je Inter razočarao od favorita u nedeljnim mečevima 31. kola Serije A.

Inter je šokirao u Krotoneu gde je davljenik savladao "nerazure" sa 2:1, pogocima Falćinelija sredinim prvog poluvremena.

Dok je domaćin drugom pobedom u nizu nakon dugog posta stigao na tri boda od sigurne zone, Inter je drugi porazom zaredom, a trećim mečom bez trijumfa napravio ogroman korak unazad u borbi za plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Evropu.

To je iskoristio gradski rival Milan koji je sa 4:0 razbio Palermo i stigao na dva boda od petoplasirane Atalante. "Rosoneris" su slavili treći put u poslednjih pet kola pogocima Susa, Pašalića i Bake u prvom poluvremenu, te Delofea u drugom.

Roma je lako slavila u Bolonji sa 3:0, pogocima Facija i Salaha u prvih 45 minuta, te Edina Džeka 15 minuta pre kraja. "Vučica" se četvrtom uzastopnom pobedom učvrstila na drugom mestu koje vodi direktno u Ligu šampiona. Ima sedam bodova više od Napolija koji kasnije gostiju Laciiju upravo u Rimu.

Torino je slavio posle tri kola bez pobede, "bikovi" su nadigrali Kaljari 3:2 na gostovanju, a tim Siniše Mihajlovića je slavio posle preokreta na Sardiniji.

Domaćin je poveo preko Borijela, iz penala u 19. minutu, ali već u 33. izjednačenje donosi Adem Ljajić. Asistirao mu je Andrea Beloti koji je samo šest minuta kasnije preokreće rezultat.

Pobedu gostiju overio je Akva u 53. minutu, da bi u petom minutu nadoknade vremena južnokorejac Han postavio konačan rezultat. Torino je i dalje daleko od Evrope, 15 je bodova od pete pozicije, ali je daleko i od zone ispadanja.

Remi Sampdorije i Fiorentine

Fudbaleri Sampdorije i Fiorentine igrali su u Đenovi nerešeno 2:2, u 31. kolu Serije A.

Sampdorija je dva puta vodila, ali su 'Ljubičasti' stizali zaostatak, a do boda je došla golom Kume Babakara u 89. minutu.

Prethodno su strelci za domaćina bili Bruno Fernandeš u petom i Rikardo Alvares u 71. minutu, a za gosta Gonsalo Rodriges u 60.

Fiorentina je osma na tabeli italijanskog prvenstva sa 52 boda, sedam više od devetoplasirane Sampdorije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.