Milan bolji od Lacija, umalo tuča na kraju

Izvor: RTS, 13.Apr.2019, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan bolji od Lacija, umalo tuča na kraju

Fudbaleri Milana savladali su na svom terenu ekipu Lacija sa 1:0 i vratili se na četvrto mesto na tabeli Serije A. Kesi postigao jedini gol sa bele tačke u 79. minutu. Posle poslednjeg sudijskog zvižduka umalo došlo do fizičkog obračuna igrača dve ekipe.
Možda u Italiji nije zanimljiva borba za titulu, ali je itekako zanimljiv duel za plasman na mesto koje naredne sezone vodi u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ligu šampiona.

Milan i Lacio odigrali su upravo jedan takav duel, a domaćin je posle velike borbe zasluženo slavio pogotkom Frenka Kesija sa bele tačke u 79. minutu.
Samo dva minuta ranije, sudija Roki dosudio je penal za roso-nere, ali je ponoištio svoju odluku posle konsultacija sa VAR sobom.
Ipak, u 78. minutu konsultacija nije bilo. Durmisi je neoprezno oborio Kutronea, a fudbaler iz Obale Slonovače bio siguran izvođač najstrože kazne.

Nešto kasnije, Roki je isključio trenera gostiju Simonea Inzagija, da bi napetost kulminirala posle poslednjeg sudijskog zvižduka, kada umalo nije došlo do fizičkog obračuna igrača dve ekipe.
Milan se vratio na četvrto mesto na tabeli sa 55 osvojenih bodova, dva manje od Intera koji ima i meč manje. Iza roso-nera su Roma sa 54 i Atalanta sa 52 i među ovim ekipama treba tražiti poslednjeg učesnika Lige šampiona iz italijanske lige.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Penal presudio Laciju, Milan sve bliži Ligi šampiona! Inzagi ljut kao ris, tuča na kraju! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2019

Velika tri boda osvojio je Milan u borbi za plasman u Ligu šampiona. Mnogo nervoze u finišu, igrači se sukobili na terenu odmah po završetku meča...U derbiju 32. kola italijanske Serije A, Milan je večeras na ''San Siru'' savladao ekipu Lacija sa 1:0 i vratio se na četvrto mesto na tabeli, koje...

Nastavak na Sportske.net...

Bajern opet na čelu Bundeslige, Hofenhajm bolji od Herte

Izvor: RTS, 14.Apr.2019, 17:55

Fudbaleri minhenskog Bajerna pobedili su Fortunu u Diseldorfu (4:1) u 29. kolu Bundeslige i tako se vratili na prvo mesto nacionalnog šampionata. . Ekipa iz Bavarske sada ima 67 bodova, što je za jedan više od Borusije iz...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.