Penal presudio Laciju, Milan sve bliži Ligi šampiona! Inzagi ljut kao ris, tuča na kraju! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penal presudio Laciju, Milan sve bliži Ligi šampiona! Inzagi ljut kao ris, tuča na kraju! (video)

Velika tri boda osvojio je Milan u borbi za plasman u Ligu šampiona. Mnogo nervoze u finišu, igrači se sukobili na terenu odmah po završetku meča.

U derbiju 32. kola italijanske Serije A, Milan je večeras na ''San Siru'' savladao ekipu Lacija sa 1:0 i vratio se na četvrto mesto na tabeli, koje vodi u Ligu šampiona.

Gol odluke postignut je u 79. minutu, kada je sudija Roki procenio da je Durmisi skrivio penal posle duela sa Musakijom, a siguran >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izvođač najstrože kazne bio je Frank Kesi -1:0.

Ovakva odluka arbitra izazvala je bes na klupi Lacija, trener gostiju Simone Inzagi je najburnije reagovao i posle protesta koji je usledio nekoliko minuta kasnije, Rimljani su ostali bez trenera na klupi.

Sam finiš je bio takođe buran, najpre je Suso imao odličnu priliku za drugi gol koji bi rešio sve dileme, ali je golman Strakoša sjajno reagovao.

U nadoknadi vremena, naš Sergej Milinković-Savić je primio loptu u kaznenom prostoru Milana, ali je oboren u trenutku kada je trebalo da šutira. Ipak, usporeni snimak je pokazao da je protivnički fudbaler najpre zakačio loptu, pa tek onda srpskog reprezentativca i nije bilo elemenata da se dosudi penal i za Lacio.

''Nebesko plavi'' posle ovog poraza ostaju na osmom mestu sa 49 bodova, šest manje od Milana i značajno su se udaljili od plasmana na evropsku scenu.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

To je pravi derbi! Ubitačna Sevilja udaljila Betis od Evrope (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2019

Važan korak Sevilje u borbi za četvrto mesto i Ligu šampiona i to u gradskom derbiju protiv Betisa koji su porazili sa 3:2. Odličan meč odigran je na Ramon Sančez Pishuanu, a gosti će imati za čim da žale pošto su se pošteno ispšromašivali večeras. Posebno je neprecizan bio Hese Rodrigez...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.