Mikić: Dužni smo pehar navijačima

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Maj.2012, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mikić: Dužni smo pehar navijačima

Otišao je iz Kruševca da bi osvajao trofeje, a sada se vraća pod Bagdalu da podigne prvi pehar u karijeri. Bivši igrač Napretka Nikola Mikić će sa kapitenskom trakom na ruci predvoditi Crvenu zvezdu u finalu protiv Borca u sredu.
Dolazi najvažnije u sezoni. Hoćemo da osvojimo kup pehar u Kruševcu i odužimo se navijačima – istakao je Nikola Mikić.
Zvezdin kapiten je podvukao da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Čačani opasni i zbog činjenice da su zimus angažovali trojicu fudbalera sa Marakane – Milana Jeremića, Stevana Reljića i Marka Mugošu:
Respektujemo maksimalno Borac, ali se zna da smo favoriti i da igramo dobro u prolećnom delu sezone.
Crvena zvezda je u 2012. godini imala 16 zvaničnih utakmica i nijednom nije izgubila, 13 je rešila u svoju korist i remizirala sa kragujevačkim Radničkim, Novim Pazarom i OFK Beogradom:
Znači nam mnogo uoči finala uspešna serija. Utakmica sa Radom pokazala je da smo u dobroj formi, bio je to jedan od najboljih mečeva u sezoni.
Desni bek crveno–belih pohvalio je zimske poteze rukovodstva i stručnog štaba pri angažovanju igrača:
Novi igrači su se izuzetno dobro pokazali i doveli Zvezdu do finala. Ostalo je da krunišemo dobre igre iz prolećnog dela – naglasio je Mikić.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mikić: Dužni smo pehar navijačima

Izvor: Utakmica.rs, 14.Maj.2012

Otišao je iz Kruševca da bi osvajao trofeje, a sada se vraća pod Bagdalu da podigne prvi pehar u karijeri. Bivši igrač Napretka Nikola Mikić će sa kapitenskom trakom na ruci predvoditi Crvenu zvezdu u finalu protiv Borca u sredu. – Dolazi...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.