Mijatović kritikuje Vinisijusa: Realov dres ne trpi takvo ponašanje

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 10:27

Mijatović kritikuje Vinisijusa: Realov dres ne trpi takvo ponašanje

Nekadašnji igrač madridskog Reala Predrag Mijatović kritikovao je ponašanje aktuelne zvezde ekipe Vinisijusa Žuniora na meču sa Lajpcigom.

Brazilac je u 54. minutu izbegao isključenje iako ga je, realno, zaslužio nakon nervozne reakcije u duelu sa Orbanom.

Taj potez mogao je skupo da košta Madriđane.

Italijanski sudija Masa pokazaio je samo žuti karton Brazilcu koji je nedugo potom postigao jedini gol za Real - ispostavilo se dovoljan da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sačuva minimalna prednost za prolazak u četvrtfinale.

Mijatović je posle meča imao šta da kaže o potezu Vinisijusa.

"Dres Real Madrida ne trpi takvu vrstu ponašanja, možda neki drugi klubovi", poručio je Mijatović, koji je imao i poruku za Brazilca.

"Savetujem mu da pronađe način da se smiri, u suprotnom neće postati veliki igrač", jasan je junak Reala iz finala Lige šampiona 1998. godine.

Mijatović smatra da je Vinisijus veliki igrač, ali i tvrdi da je je "glava" njegov najveći problem.

"On je poseban igrač, pravi razliku i zaslužuje svo poštovanje. On je zaista sjajan igrač... Ali svako će vam reći da mora da promeni ponašanje i prema protivničkim igračima i prema saigračima. Moraju da ga smiruju kao da je on dete. Moraće mnogo toga da promeni u vezi sa svojim ponašanjem, potrebna je radikalna promena. Sve u čemu je dobar u fudbalu lako može da uništi na drugi način".

Nije jasno Mijatoviću odakle tolika frustracija kdo Brazilca.

"Niko ne razume takvo ponašanje. To me baš iznenađuje, sve nas iznenađuje. Taj njegov potez, ta frustracija... Nisam siguran da li je trebalo da dobije crveni karton što bi Real ostavilo sa desetoricom".

Ništa pozitivno nije imao da kaže Mijat ni za igru Reala.

"Ne sećam se da je Real onako nekada odigrao. To što je i dalje u Ligi šampiona treba da zahvali Bogu, zaista je tako".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MIJATOVIĆ KAŽE DA JE TO ZNAK FRUSTRACIJE Vrlo je oštar po jednom pitanju: "Da se to nama desilo..." (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024

Razočarao ga je prvotimac Reala...Legendarni fudbaler Predrag Mijatović kritikovao je napadača Reala Vinisijusa Žuniora zbog nedoličnog ponašanja na meču sa Lajpcigom...Mijatović je tokom karijere bio i igrač i funkcioner madridskog kluba, a sad se složio na neki način da je Brazilac mogao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.