MIJATOVIĆ KAŽE DA JE TO ZNAK FRUSTRACIJE Vrlo je oštar po jednom pitanju: Da se to nama desilo... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 15:36

MIJATOVIĆ KAŽE DA JE TO ZNAK FRUSTRACIJE Vrlo je oštar po jednom pitanju: "Da se to nama desilo..." (VIDEO)

Razočarao ga je prvotimac Reala.

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović kritikovao je napadača Reala Vinisijusa Žuniora zbog nedoličnog ponašanja na meču sa Lajpcigom.

Mijatović je tokom karijere bio i igrač i funkcioner madridskog kluba, a sad se složio na neki način da je Brazilac mogao da dobije crveni karton.

Gostujući u emisiji španskog lista "AS", nekadašnji reprezentativac naše zemlje se dotakao i prvog meča i greške koju je Irfan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Peljto, sudija iz BiH, napravio.

- U ovakvom takmičenju ne razumem takvo ponašanje, baš kad se mislilo da se ovaj dečko malo smirio napravio je ovakvu stvar i ovo me baš iznenadilo - rekao je Mijatović i dodao:

- Moram da kažem još jednu stvar, zamislite da je u prvoj utakmici gol koji je poništen Lajpcigu poništen Realu svi bismo govorili da nas UEFA ne voli i da su svi protiv nas. Treba biti objektivan, ovaj Vinisijusov potez je posledica frustracija i mora biti mirniji jer može da ostavi ekipu sa deset igrača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.