Mijatović: Miha će šokirati Hrvate kao 1999. godine, uveren sam u sjajnu igru Srbije!

Izvor: Blic, 20.Mar.2013, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mijatović: Miha će šokirati Hrvate kao 1999. godine, uveren sam u sjajnu igru Srbije!

Jedan od retkih koji tvrdi da Srbija neće izgubiti u „Maksimiru” jeste Predrag Mijatović. Naš legendarni reprezentativac u razgovoru za „24 sata” uverava da će njegov bivši saigrač, prijatelj Siniša Mihajlović, spremiti igrače da šokiraju Zagreb, kao što je to učinila njihova generacija 1999. godine.

Kako se približavaju petak i velika komšijska bitka za plasman na Mondijal, tako su i očekivanja veća, što nekadašnji as Partizana i Reala ne krije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Uveren sam da će Srbija odigrati fenomenalnu utakmicu! Toliko verujem u Mihajlovića, koji zna šta hoće i koliko može, da sam gotovo siguran da pognute glave neće napustiti “Maksimir”. Želim mu svu sreću ovog sveta", rekao je Mijatović.

On je bio deo ekipe koja je u Zagrebu sa Hrvatima igrala nerešeno (2:2) i ostavila ih bez Evropskog prvenstva 2000. godine.

"I kada smo igrali zajedno, uvek su nam sporni bili mečevi protiv anonimnih Azerbejdžana, Estonije, Makedonije, dok smo sa jačima daleko bolje prolazili. Stalno smo imali problema sa malim selekcijama, a fantastične igre pružali protiv velikih. Tako će biti i sada", smatra bivši direktor Reala.

Ceo intervju možete pročitati na portalu 24 sata.

Povezane vesti: Đorđević: Ako zaustavimo Modrića, sve će biti lakše Tadić: Igraćemo vrućeg srca i hladne glave, rasterećeni možemo mnogo dobiti! Tošić: Meč karijere? Nije, osim ako Hrvatima ne dam dva gola i pobedimo Štimac poziva na ljubav i dodaje: Zauvek će nas pamtiti po duelima sa Srbijom Vida se za "orlove" zagreva uz "Čujte četnici... stići će vas naša ruka i u Srbiji"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.