Mijailović: Siniša ostavio upečatljiv trag u Zvezdi; Dečak sa Kosova Stefan Stojanović gost na meču sa Vojvodinom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023, 13:41

Mijailović: Siniša ostavio upečatljiv trag u Zvezdi; Dečak sa Kosova Stefan Stojanović gost na meču sa Vojvodinom

Siniša Mihajlović je u relativno kratkom boravku u Crvenoj zvezdi ostavio upečatljiv trag koji i dan danas onima koji su ga gledali i koji ga se sećaju, izaziva radost i sreću što je takav igrač bio deo našeg kluba, izjavio je predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović.

"Niko ne može zaboraviti onu dečačku radost kad se postigne gol, pa trk ka severu, pa loknasta kosa. Siniša je bio kompletna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ličnost, neko ko je u svojoj karijeri uvek bio vezan za Zvezdu. Poznat je i onaj podatak da kad je igrao u Laciju nije želeo da izađe na utakmicu protiv Zvezde. Toliko je poštovao klub u kom je stekao afirmaciju", rekao je Mijailović za klupski sajt.

Zvezda će se sutra na meču sa Vojvodinom, klubom iz kojeg je Mihajlović stigao na Marakanu, oprostiti od legendarnog fudbalera.

"Retko koji sportista je u sebi imao radost igre i tu želju i volju. On je borac koji je kao mlad uspeo da se nametne u formiranom timu Crvene zvezde i dođe do jedne od ključnih pozicija u ekipi. Mladi ljudi koji su svesni svojih vrednosti, svesni su i toga da moraju mnogo da ulažu u sebe da bi dostigli vrhunski nivo, a Siniša je bio takav čovek i to se u njegovoj daljoj karijeri potvrdilo".

Skupština Crvene zvezde trebalo bi sutra da donese odluku da tribina VIP zapad dobije ime Siniša Mihajlović.

"Zvezda se prema svojim legendama na pravi način odužuje, a ova utakmica je samo segment kojim se obeležava njegov odnos prema Crvenoj zvezdi. Upravni odbor je predložio da se VIP zapad tribina nazove imenom legende Siniše Mihajlovića i sutra će se o tome razgovarati na Skupštini".

Utakmici će se odazvati i brojne legende iz čuvene "Barijevske generacije".

"Meč ima i takmičarski karakter, jer želimo da pobedimo važnu utakmicu u borbi za titulu, ali će biti i posvećen Mihi u smislu posebnog programa koji su pripremili navijači i klub. Na meču će biti prisutna i Mihina porodica, kao i saigrači iz čuvene generacije iz Barija, a program će početi nešto ranije u odnosu na 16 časova. Ulaz je besplatan, što navijači već i znaju", istakao je Mijailović.

Dečak sa Kosova Stefan Stojanović Zvezdin gost na utakmici sa Vojvodinom

Dečak sa Kosova Stefan Stojanović, koji je na Badnji dan ranjen nadomak Štrpca, zajedno sa porodicom biće gost FK Crvena zvezda na sutrašnjoj utakmici protiv Vojvodine.

Stefan ima 11 godina, veliki je zvezdaš i zajedno sa navijačima crveno-belih oprostiće se od legendarnog Siniše Mihajlovića, u čiju čast se igra utakmica.

Utakmica između Zvezde i Vojvodine igra se od 16 sati, a ulaz je besplatan.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Zvezda se prema svojim legendama odužuje na pravi način"

Izvor: B92, 03.Feb.2023

Zvezda će se u subotu od 16 časova sastati sa Vojvodinom, klubom iz kojeg je Mihajlović stigao na Marakanu i oprostiti se od legendarnog fudbalera.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.