Izvor: TvojPortal.com, 07.Apr.2012, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovic novi selektor Srbije

Tvoj portal.com
Posle dugih i napornih pregovora Siniša Mihajlović i FSS se dogovorili o saradnji, prenose beogradski mediji.Siniša Mihajlović biće novi selektor Srbije, tvrde listovi "Blic" i "Press". Posle dugih i napornih pregovora bivši trener Bolonje, Katanije i Fiorentine i čelnici Fudbalskog saveza Srbije su se dogovorili, a saradnja će biti ozvaničena za nekoliko dana. Preostalo je da se utanači još samo nekoliko tehničkih detalja.


"Blic" čak precizira >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << da će sve biti obelodanjeno u četvrtak, a da će Mihajlović zarađivati 400 hiljada evra godišnje, na šta će dobiti bonus ako reprezentaciju odvede na SP 2014.
Mihajlović će dužnost preuzeti od sadašnjeg vršioca dužnosti selektora, Radovana Ćurčića.
Mihajlović je, uz Ljubišu Tumbakovića, najčešće figurirao kao kandidat za upražnjeno mesto prvog srpskog stručnjaka od odlaska Vladimira Petrovića Pižona. Ujedno, nekadašnji fudbaler Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera bio je prvi pik predsednika FSS Tomislava Karadžića.
Poznato je da je 43-godišnji stručnjak rodom iz Vukovara imao kombinacije sa klubovima iz Serije A, ali kako mu je propao odlazak u Inter, okrenuo se domovini i završio posao.
Mihajlović je za reprezentaciju odigrao 63 meča i postigao pet golova.
On će na klupi "orlova" debitovati 26. maja u prijateljskoj utakmici sa Španijom u Sent Galenu, a predvodiće ih u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. u Grupi A sa Hrvatskom, Belgijom, Škotskom, Makedonijom i Velsom.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.