Mihajlović: Nismo zaslužili poraz u ovoj utakmici

Izvor: TV Arena Sport, 10.Apr.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nismo zaslužili poraz u ovoj utakmici

Možda i najbolju utakmicu ove sezone odigrali su fudbaleri Milana, ali to nije bilo dovoljno da tim Siniše Mihajlovića dođe bar do boda protiv Juventusa, u velikom derbiju 32. kola Serije A.

"RosonerI" su izgubili 2:1 na San Siru, čime su se praktično oprostili od šanse da izbore plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Nisam mogao da tražim više od igrača. Nismo zaslužili poraz u ovoj utakmici, zbog toga sam nezadovoljan rezultatom. Idemu uzdignute glave >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << jer smo igrali na Juventusovom nivou.", rekao je Mihajlović.

Milan je već pet kola bez pobede, šesti je na tabeli sa 49 bodova, sedam od petoplasirane Fiorentine, devet od gradskog rivala Intera, a 14 od Rome koja je na trećem mestu koje donosi LŠ.

"Video sam glad, karakter, intenzitet. Bufunu su bile potrebne dve, tri sjajne intervencije pa je on i napravio razliku. Moramo i dalje biti ovako odlučni. Imamo dosta padova ove sezone, ali često nismo imali ni sreće. Ova igra nam daje samopouzdanje za sledeće utakmice i finale Kupa (takođe sa Juventusom, prim. aut). Najvažnije je da smo shvatili da je glavni problem psihološke prirode. Kada bi stalno igrali ovako protiv klubova koji su iza nas na tabeli, pobeđivali bismo", objasnio je Mihajlović.

Obezbedite naš paket na vreme i pratite omiljena takmičenja.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Posetite naše stranice na društvenim mrežama Facebook  i Twitter

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.