Mihajlović: Kao da smo izgubili

Izvor: Mondo, 30.Avg.2015, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Kao da smo izgubili

Milan golovima Bake i Luisa Adrijana savladao Empoli, ali srpski strateg kaže da je sve osim rezultata "za baciti".

Pobeda se piše, ali igra se ne briše. Treba da se pronikne u razloge još jedne slabe partije i uradi nešto na poboljšanju.

To je rezime izrečenog na konferenciji za novinare Siniše Mihajlovića posle meča Milan - Empoli 2:1, u okviru drugog kola Serije A.

"Nisam srećan, osećam se kao da smo izgubili. Jedino što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobro je rezultat. Ništa se nije promenilo u odnosu na prošlu sezonu. Milan nije zaslužio pobedu, ostvarena je samo zahvaljujući našim odličnim napadačima. Sve ostalo je bilo očajno..."

Mihajlović, koji je prošle sezone trenirao Sampdoriju i pobrao nepodeljene komplimente italijanske javnosti, veruje da se igrači Milana plaše kada istrče na teren.

"Nešto loše prolazi kroz glave igrača. Moramo da igramo sa mnogo više karaktera... Tokom nedelje dobro radimo, ali na utakmicama ne vidim ništa dobro. Na sredini terena igramo bez ikakvog rizika. Radimo neke proste stvari, koje ne vode nikuda".

Početak sezone bio je daleko od sjajnog. Za "rosonere" sledi pauza, uz neizbežno odsustvo velikog broja prvotimaca, a takmičenje se nastavlja 13. septembra.

I to kakvom utakmicom - derbijem protiv Intera!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.