Mihajlović razočaran u svoje igrače: Pobedili smo, a osećam se kao da smo izgubili

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović razočaran u svoje igrače: Pobedili smo, a osećam se kao da smo izgubili

Trener Milana Siniša Mihajlović bio je vidno nezadovoljan posle utakmice drugog kola Serije A u subotu, iako je njegov tim savladao Empoli sa 2:1. Na taj način „rosoneri” su stigli do prve pobede, posle uvodnog poraza protiv Fjorentine (2:0).

„Rezultat je jedina stvar vredna pohvale, ništa drugo. Video sam da su igrači previše napeti i uplašeni. Hrabrost je nedostajala kod mojih igrača, pobedili smo, ali se osećam kao da smo izgubili”, rekao je Mihajlović posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmice.

Milan je ostvario pobedu golovima Bake u prvom i Adrijana u drugom poluvremenu.

„Prošle godine Milan je gubio ovakve mečeve, ali ove godine smo pobedili jer imamo dva napadača koji sami sebi prave prilike. Preuzimam odgovornost za ovaj nastup, jer sam ja taj koji je poslao igrače na teren bez straha da ćemo primiti gol. Mislio sam da je to logično posle prikazanih igara tokom priprema, ali sada više nisam siguran. Golman Diego Lopez je više puta dotakao loptu od vezista, i to ne može biti u redu. Čak ni igrači u svlačionici nisu bili srećni, jer znaju kako smo došli do pobede.”, bio je vidno razočaran naš stručnjak.

U sledećem kolu, 13. decembra, Milan će gostovati gradskom rivalu Interu.

„Derbi je uvek jedinstven meč. Pobednik je onaj koji napravi manje grešaka, ko je hrabriji i veruje više u sebe”, zaključio je Mihajlović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Užasno! Nismo zaslužili pobedu

Izvor: B92, 30.Avg.2015

Trener Milana Siniša Mihajlović kaže da su 'rosoneri' igrali užasno i da nisu zaslužili pobedu protiv Empolija. "Igrali smo užasno, nismo zaslužili da pobedimo. Jedino što treba da zapamtimo sa ovog susreta je rezultat, ništa drugo. Moji igrači su bili napeti i uplašeni " nedostaje im hrabrosti...

Nastavak na B92...

Miha razočaran u svoje igrače: Pobedili smo, a osećam se kao da smo izgubili

Izvor: Blic, 30.Avg.2015

Trener Milana Siniša Mihajlović bio je vidno nezadovoljan posle utakmice drugog kola Serije A u subotu, iako je njegov tim savladao Empoli sa 2:1. Na taj način „rosoneri” su stigli do prve pobede, posle uvodnog poraza protiv Fjorentine (2:0)...„Rezultat je jedina stvar vredna pohvale, ništa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.