Mihajlović: Biće mi žao ako Falkao ne bude igrao

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Avg.2013, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Biće mi žao ako Falkao ne bude igrao

Siniša Mihajlović rekao je da ima informaciju da najbolji fudbaler Kolumbije Radamel Falkao neće igrati u prijateljskom meču u Barseloni i naglasio da će mu biti izuzetno žao ako bude tako, jer uvek želi da rival bude u najjačem sastavu.
(FOTO: N. Negovanović)
Saznao sam danas od mojih ljudi da Falkao neće igrati protiv nas. Iskreno, ne bih voleo da bude tako. Uvek želim da rival bude u najjačem sastavu i kad već igramo protiv treće reprezentacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sveta bilo bi lepo da budu kompletni. O njihovoj snazi najbolje govori to što Muriel i Guarin nisu nijednom bili starteri u kvalifikacijama – rekao je Mihajlović na konferenciji za medije u Barseloni.
On je dodao da je od trenutka kada da je došao na mesto selektora insistirao na najjačim mogućim rivalima.
U našoj grupi već imamo dve selekcije iz prvih 10 i upravo zato duel sa Kolumbijom, koja je treća na svetu, izuetno nam je potreban zbog sticanja iskustva, samopouzdanja i svega što treba igraču da bi sazreo i iskoristio potencijal. Zato su nam ovakve utakmice veoma važne. Naravno, važan je i rezultat, ali najvažnije je da izađemo i odigramo kako znamo. Očekujem težak meč, ali nadam se pozitivnom rezultatu – istakao je Mihajlović.
Selektor je otkrio da će na golu stajati Damir Kahriman, kao i da Aleksandar Kolarov zbog problema sa povredom gotovo sigurno neće igrati.
Nedostaju nam dva standardna golmana, Stojković i Brkić, nema Nastasića i Biševca, Kolarov neće igrati 90 posto i to nam je problem. Međutim, uveren sam da će momci koju budu igrali, Rajković kao centralni i Tomović kao levi bek, ispuniti moja očekivanja. Takođe, Šćepović i Mitrović igraće po 45 minuta, videćemo ko od početka, Basta i Sulejmani po poluvreme, Krstičić će u veznom redu dobiti šansu – naveo je on.
Mihajlović je na pitanja novinara iz Portugalije najavio odlazak u posetu srpskim fudbalerima koji igraju u Benfici i poručio im da pitanje zašto u timu nema Nemanje Matića treba da postave vezisti lisabonskogh kluba.
Prijateljska utakmica između Srbije i Kolumbije igra se sutra od 20 sati na mini stadionu u Barseloni, a glavni sudije biće Španac Havijer Estrada Fernandez.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Falkao ne igra protiv Srbije

Izvor: RTS, 13.Avg.2013

Radamel Falkao, bez dileme najpoznatiji igrač vrlo dobre reprezentacije Kolumbije, neće igratiu prijateljskom meču protiv Srbije. Ovu informaciju novinarima je otkrio selektor Siniša Mihajlović, koji je takođe istakao da u našem timu neće biti Aleksandra Kolarova zbog povrede. Jedina dva napadača...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.