Basta: Nije Kolumbija samo Falkao

Izvor: B92, 13.Avg.2013, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basta: Nije Kolumbija samo Falkao

Srpski fudbaler Dušan Basta poručio je da će prijateljski duel sa Kolumbijom predstavljati najbolju moguću proveru uoči duela sa Hrvatskom.

Basta je, takođe, upozorio da fenomenalni golgeter Radamel Falkao nije jedina opasnost.

"Imaju zaista dosta kvalitetnih igrača, poznajem ih jako dobro, a trojica-četvorica su mi odlični prijatelji. Mladi napadač Mjuriel igra kod mene u Udinezeu, a Armero i Kvadrado su mi takođe bili saigrači. Biće to prava provera i u svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slučaju izuzetno teška utakmica", rekao je Basta.

Iako je za državni tim, spletom mnogih okolnosti, do sada odigrao samo osam utakmica Basta je bez dileme jedan od najiskusnijih reprezentativaca, a prema onome što prikazuje u poslednje vreme biće i jedan od najvećih aduta Siniše Mihajlovića protiv Hrvata.

Mnogo će nam značiti ovo okupljanje u Barseloni, da se malo uigramo, ali i da probamo da napravimo dobru rezultatsku uvertiru za duel sa Hrvatskom. Znamo svi koliko nam je ta takmica važna i neophodno je da je dočekamo što spremniji“, naglasio je vezni igrač Udinezea.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde tokom leta bio je jedan od najčešće spominjanih igrača u prelaznim roku, s obzirom na interesovanje Intera, međutim, i dalje je član ’crno-belih’ iz Udina.

Ne znam ništa o tome, maksimalno sam skoncentrisan na obaveze u Udinezeu. Imam još tri godine ugovora, ali ima vremena.Videćemo šta će se dogoditi“, zaključio je Basta.

Utakmica između Srbije i Kolumbije igra se u sredu od 20 časova u Barseloni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Basta: Nije Kolumbija samo Falkao

Izvor: B92, 13.Avg.2013

Srpski fudbaler Dušan Basta poručio je da će prijateljski duel sa Kolumbijom predstavljati najbolju moguću proveru uoči duela sa Hrvatskom...Basta je, takođe, upozorio da fenomenalni golgeter Radamel Falkao nije jedina opasnost..."Imaju zaista dosta kvalitetnih igrača, poznajem ih jako dobro,...

Nastavak na B92...

Basta: Nije Kolumbija samo Falkao!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2013

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Basta poručio je danas da će prijateljski duel sa Kolumbijom predstavljati najbolju moguću proveru uoči duela sa Hrvatskom i upozorio da fenomenalni golgeter Radamel Falkao nije jedina opasnost..."Imaju zaista dosta kvalitetnih igrača, poznajem ih jako dobro,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.