Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.08.2013.

10:58

Basta: Nije Kolumbija samo Falkao

Srpski fudbaler Dušan Basta poručio je da će prijateljski duel sa Kolumbijom predstavljati najbolju moguću proveru uoči duela sa Hrvatskom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Basta je, takođe, upozorio da fenomenalni golgeter Radamel Falkao nije jedina opasnost.

„Imaju zaista dosta kvalitetnih igrača, poznajem ih jako dobro, a trojica-četvorica su mi odlični prijatelji. Mladi napadač Mjuriel igra kod mene u Udinezeu, a Armero i Kvadrado su mi takođe bili saigrači. Biće to prava provera i u svakom slučaju izuzetno teška utakmica“, rekao je Basta.

Iako je za državni tim, spletom mnogih okolnosti, do sada odigrao samo osam utakmica Basta je bez dileme jedan od najiskusnijih reprezentativaca, a prema onome što prikazuje u poslednje vreme biće i jedan od najvećih aduta Siniše Mihajlovića protiv Hrvata.

Mnogo će nam značiti ovo okupljanje u Barseloni, da se malo uigramo, ali i da probamo da napravimo dobru rezultatsku uvertiru za duel sa Hrvatskom. Znamo svi koliko nam je ta takmica važna i neophodno je da je dočekamo što spremniji“, naglasio je vezni igrač Udinezea.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde tokom leta bio je jedan od najčešće spominjanih igrača u prelaznim roku, s obzirom na interesovanje Intera, međutim, i dalje je član ’crno-belih’ iz Udina.

Ne znam ništa o tome, maksimalno sam skoncentrisan na obaveze u Udinezeu. Imam još tri godine ugovora, ali ima vremena.Videćemo šta će se dogoditi“, zaključio je Basta.

Utakmica između Srbije i Kolumbije igra se u sredu od 20 časova u Barseloni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu