Midlton i Janis blistali, Milvoki izborio sedmi meč sa Bruklinom

Izvor: B92, 18.Jun.2021, 08:18

Midlton i Janis blistali, Milvoki izborio sedmi meč sa Bruklinom

Košarkaši Milvokija savladali su Bruklin sa 104:89 u šestoj utakmici polufinala na Istoku i tako izjednačili skor u seriji na 3-3.

Tako će odluka o tome ko će u finale pasti u poslednjoj, sedmoj utakmici, koja se igra u nedelju.

Blistava partija Krisa Midltona koji je odigrao najefikasniji meč u karijeri kada je reč o plej-ofu, pomogla je Baksima da ostanu u igri.

Postigao je 38 poena, uz put iz igre 11/16, dok je veliki deo posla obavio i Janis Adetokumbo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa dabl-dabl učinkom od 30 poena i 10 skokova.

Kod Bruklina, Kevin Durant je postigao 30 poena uz 11 uhvaćenih lopti, dok je roviti Džejms Harden postigao 16 poena.

Adetokumbo je nosio Bakse kroz prvu četvrtinu sa 11 poena, krenuli su Baksi veoma dobro i prvu deonicu dobili sa sedam poena razlike (26:19), da bi na poluvreme otišli sa prednošću od 11 poena, 59:48.

Pokušali su igrači Bruklina u nastavku da sustignu prednost, početkom poslednje četvrtine stigli su na pet poena zaostatka (82:77).

Međutim, brzo se Milvoki odlepio, imali su Adetokumbo, Midlton i drugovi u dva navrata i 21 poen prednosti (102:81), tako da je bilo jasno da će slaviti.

Naredni susret igra se na terenu Bruklina u nedelju od 02.30 po našem vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Igraće se majstorica: Midlton i Janis srušili Netse

Izvor: N1 televizija, 18.Jun.2021

Igraće se majstroica. Milvoki Baksi savladali su sa 104:89 Bruklin Netse, čime su izjednačili rezultat na 3-3 u polufinalu Istične konferencije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.