Micov: Đorđević mi je rekao da nisam dobrodošao

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micov: Đorđević mi je rekao da nisam dobrodošao

Vladimir Micov je u intervjuu za Korijere dela Sera opisao sebe, pričao o odnosu sa selektorom Srbije i između ostalog poručio da bi voleo da završi karijeru u Armani Milanu.

Vladimir ima 33 godine i već je u poznijim godinama svoje košarkaške karijere.

- Imam ugovor do kraja sezone, videćemo šta dolazi posle. Došao je trenutak da razmišljam i tome gde ću i kako završiti karijeru. Milano može da mi pruži ono što želim, na meni je da uradim sve da klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pre toga ispuni sve ciljeve - rekao je Micov.

On je u sukob sa Đorđevićem ušao pre četiri godine kada je pozvan na pripreme, ali ne i na završni turnir Svetskog prvenstva u Španiji gde je Srbija uzela srebro.

- Četiri godine sam igrao za Srbiju svakog leta. Tri dana pre Svetskog prvenstva mi igramo prijateljsku protiv Novog Zelanda. Ja sam izmenjen i po običaju, kad odem na klupu "bacim kosku" ostalim saigračima. Dolazi Đorđević i podvikne "dođi ovde i sedi". Nisam razumeo šta se desilo, jer mi je delovalo da preteruje. Pogledao sam ga i izbacio me je rekavši da nisam dobrodošao. Od tog trenutka kao da više nisam postojao.

Sebe je opisao kao inteligentnog košarkaša, koji ne pokazuje emocije.

- Nikada ne pokazujem emocije na terenu. Ne znam da li je to problem ili ne, ali znam da pokušavam saigračima da pomognem na drugi način - kaže Micov.

Vladimir trenutno igra svoju drugu sezonu u Milanu i uz Nemanju Nedovića ide mu vrlo dobro. Ove sezone u Evroligi beleži prosečno 16,9 poena uz 2,7 skokova, 2,3 asistencije i indeks korisnosti 15,6.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.