PREKRŠIO ZAVET ĆUTANJA: Vladimir Micov PROGOVORIO o sukobu sa Sašom Đorđevićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKRŠIO ZAVET ĆUTANJA: Vladimir Micov PROGOVORIO o sukobu sa Sašom Đorđevićem (FOTO)

Incident se dogodio pre četiri godine.

Vladimir Micov je jedan od najboljih igrača Olimpije iz Milana i jedan od najzaslužnijih za dobar početak sezone u Evroligi. U intervjuu za “Korijere dela Sera” Micov se dotakao brojnih aktuelnih tema vezanih za njega i klub koji nastupa i obradovao navijače kluba iz Milana.

SPEKTAKULARNA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NAJAVA: Posle ovakog poziva Partizana nema Grobara koji neće doći u Pionir (FOTO)

NBA: Kraj pobedničke serije Klipersa. Bobanu mrvice, Teo presedeo na klupi (VIDEO)

– Ugovor mi ističe na kraju sezone, videćemo šta ćemo dalje. Došao sam u godine kada je vreme da počnem da razmišljam o završetku karijere na pravi način. Milano može da mi pruži takvu šanu, a ja ću učiniti sve da klub ispuni ciljeve koje je zacrtao, rekao je Micov.

Vladimir Micov would love to finish his career with Olimpia Milano

Micov also tells the story about him and Djordjevic: He kicked me out of Serbia's NT saying that I was an unwelcome person

https://t.co/rAvfb6d4nf

— Sportando (@Sportando) November 21, 2018

Micov je govorio o sebi i činjenici da ne iskazuje emocije na terenu, čak ni nakon pobede nad Trentom u finalu plej-ofa.

– Jednostavno, to je deo mog karaktera, nikada ne pokazujem emocije na parketu. Ne znam da li to da nazovem problemom ili ne, ali pokušavam da pomognem aigračima na druge načine. Kada pogledam snimke, a pogotovo taj protiv Trenta, ponekad mi je žao što nisam reagovao drugačije, dodao je nekadašni reprezentativac.

Na pitanje da sebe kao košarkaša opiše jednom rečju Micov je odgovorio “inteligentan” i dodao da je njegov košarkaški uzor bio Dejan Bodiroga. Novinara je zanimao i odnos sa legendom srpske košarke i selektorom Srbije, koji je takođe ljubimac navijača iz Milana.

– Četiri godine igrao sam svakog leta za reprezentaciju, a onda tri dana pred Svetsko prvenstvo došla je ta prijateljska utakmica sa Novim Zelandom. Kada sam zamenjen pozdravio sam se sa saigračima, a Đorđević je počeo da viče na mene. Nisam razumeo šta se dešavalo, delovalo mi je kao prenaglašena reakcija. Potom me je otpisao i od tog trenutka kao da nikada nisam ni postojao - zaključio je srpski košarkaš.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Micov: Đorđević me je "precrtao" i rekao da nisam dobrodošao

Izvor: B92, 21.Nov.2018

Srpski košarkaš Vladimir Micov rekao je da mu je selektor Saša Đorđević svojevremeno jasno poručio da ne računa na njega...On je u intervjuu za Korijere dela Sera opisao sebe, pričao o odnosu sa selektorom Srbije i između ostalog poručio da bi voleo da završi karijeru u Armani Milanu...Micov...

Nastavak na B92...

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Vladimir Micov po prvi put progovorio o sukobu sa selektorom Đorđevićem!

Izvor: Kurir, 21.Nov.2018

Vladimir Micov je jedan od najboljih igrača Olimpije iz Milana i jedan od najzaslužnijih za dobar početak sezone u Evroligi. U intervjuu za “Korijere dela Sera” Micov se dotakao brojnih aktuelnih tema vezanih za njega i klub koji nastupa i obradovao navijače kluba iz Milana.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.