Miciću dva poena, Pokuševskom ni minut protiv Baksa VIDEO

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 09:03

Miciću dva poena, Pokuševskom ni minut protiv Baksa VIDEO

Košarkaši Milvokija pobedili su Šarlot 111:99 i zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu.

Baksi upisali 39. trijumf u sezoni, dok su Hornetsi izgublili 35. meč od početka takmičenje u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

Srpski košarkaš Vasilije Micić dobio je 15minuta na ovom susretu, a za to vreme zabeležio je samo dva poena (1/5 iz igre, 0/4 za tri poena) uz sedam asistencija i jedan skok.

Aleksej Pokuševski nije dobio prliku da debituje u dresu Šarlota, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošto je meč gledao sa klupe.

U ekipi Šarlota najbolji je bio Brendon Miler bio je najefikasniji sa 21 poenom, a Majls Bridžis dodao je 15 poena i 10 skokova.

Bakse je predvodio Janis Adetokumb sa 24 poena (10/15 iz igre, 2/2 za tri) i 10 skokova.

Sve je pratio Malik Bizlim sa 19, Demijan Lilard 17 poena i šest skokova, a Bobi Portis pomogao sa 14 poena uz 10 skokova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.