Micić izlazi na ovogodišnji draft

Izvor: B92, 24.Mar.2014, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micić izlazi na ovogodišnji draft

Srpski košarkaš Vasilije Micić izaći će ove godine na NBA draft, prenosi "Draft ekspres".

Specijalizovani sajt ističe da je Micićev menadžer Miodrag Ražnatović potvrdio tu informaciju.

Micić ove godine niže odlične partije u dresu Mega Vizure i jedan je od najzaslužnijih što njegov klub ima šansu da izbori mesto u Evrokupu naredne sezone i što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je igrao u finalu Kupa Radivoja Koraća, u kojem je poražen od Crvene zvezde.

20-godišnji košarkaš je na 23 meča u regionalnoj ABA ligi ove sezone prosečno beležio 11,7 poena, tri skoka i 5,8 asistencija.

Prema prognozama “Draft ekspresa”, Micić bi mogao da bude 33. pik na draftu najjače lige na svetu.

Ovogodišnji NBA draft zakazan je za 26. jun.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vasilije Micić izlazi na draft (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2014

Prema specijalizovanom sajtu Draftekspres igrač Mega Vizure Vasilije Micić pojaviće se na NBA draftu ove godine.. (FOTO: D. Žarković). Reprezentativac Srbije već se pokazao kao jedan od najboljih plejmejkera u ABA ligi, navodi se na portalu.. .

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.