Mesijev teror u katalonskom derbiju se nastavlja, opet skidao paučinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesijev teror u katalonskom derbiju se nastavlja, opet skidao paučinu! (video)

Argentinac doneo prednost "Blaugrani" u derbiju Katalonije.

U okviru 15. kola španske Primere, Barselona gostuje Espanjolu u katalonskom derbiju.

Nakon nešto više od 25 minuta igre, aktuelni prvak Španije je imao dva gola prednosti.

Igrao se 17. minut kada su gosti dobili slobodan udarac iz zone šuta, odgovornost je preuzeo Mesi, koji hirurški preciznim udarcem matira iskusnog Dijega Lopeza za 1:0. Što bi se reklo, skinuo je paučinu.

Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je to njegov 22. gol u derbijima sa Espanjolom.

Samo devet minuta kasnije, Usman Dembele dobija loptu u kaznenom prostoru rivala, lomi svog čuvara i namešta loptu na desnu nogu, upućuje sjajan udarac ka golu domaćina, 2:0 za "Blaugranu".

Do kraja prvog dela igre Barsa stiže i do trećeg pogotka, strelac je u prvom minutu nadoknade bio Luis Suarez, pa se na odmor otišlo sa 3:0 u korist ekipe Ernesta Valverdea.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Primera - Osam golova na "Ipurui", pravda zadovoljena u nadoknadi

Izvor: Sportske.net, 09.Dec.2018, 15:25

Reklo bi se da je podela plena na "Ipurui" najpravedniji ishod sjajne utakmice koju su odigrali Eibar i Levante...Fudbalska predstava na stadionu "Ipurua" koju su ekipe Eibara i Levantea prikazale u okviru 15. kola španske Primere možda nije bila najkvalitetnija, ali je bilo zadovoljstvo gledati meč...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.