Mesijev jubilarni, nestvarni 700. gol u karijeri!

Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 07:53

Mesijev jubilarni, nestvarni 700. gol u karijeri!

Argentinski fudbaler Lionel Mesi postigao je 700. pogodak u karijeri. Mesi je do jubileja došao na meču protiv Atletiko Madrida u 50. minutu sa bele tačke, izvevši kazneni udarac popularnom "panenkom".
Argentinac je bio strelac za Barsu 630 puta u svim takmičenjima, a 70 golova je postigao u dresu Argentine... i sve to u 862 utakmice.

Najviše pogodaka u karijeri Mesi je postigao protiv Sevilje, čak 37, dok je protiv Atletiko Madrida postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 32. Protiv Valensije se u listu strelaca upisao 28 puta, a protiv Real Madrida 26 puta.
Omaleni argentinac tako se priključio Kristijanu Ronaldu kao jedini aktivni fudbaler koji je postigao 700 pogodaka u karijeri.

Mesijev jubilej mogla bi da pokvari činjenica da je Barselona sve je dalje od odbrane titule, pošto je sinoć na svom terenu u derbi utakmici protiv madridskog Atletika odigrala nerešeno 2:2 (1:1).
Od ukupno četiri gola, ni jedan nije bio "normalan", jer su viđeni jedan auto gol i tri pogotka sa bele tačke.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MAGIJA LEA MESIJA: Argentinac PRELETEO preko defanzivca Atletika i ostavio ga u ČUDU! VIDEO

Izvor: Kurir, 01.Jul.2020

Lionel Mesi je protiv Atletico Madrida postigao  svoj jubilarni 700. gol u karijeri, ali kako je pobeda izostala sjajni Argentinac nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.