Mesija kritikuju – smejao se promašenom penalu saigrača VIDEO

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 11:37

Mesija kritikuju – smejao se promašenom penalu saigrača VIDEO

Inter Majami odigrao je još jedan prijateljski meč u sklopu priprema za novu MLS sezonu.

Rival Mesijevom timu bio je japanski Visel Kobe koji je, nakon egala bez golova, na kraju odneo pobedu posle boljeg izvođenja penala.

Argentinski as je ovog puta igrao, za razliku od kontroverzne utakmice u Hong Kongu, kada je presedeo na klupi i pobudio gnev navijača koji su došli da ga gledaju.

Protiv Visel Kobea odigrao je poslednjih pola sata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nije za to vreme postigao gol ali je uspeo da se nađe u centru pažnje dok je trajala penal-serija.

Kamera je, naime, uhvatila Mesija i Albu kako se "slatko" smeju neposredno pošto je njihov saigrač Tejlor promašio penal - i to drugi put pošto je i prvi promašio ali ga je ponovio zbog nepropisnog kretanja golmana.

Promašaji saigrača bili su, očito, vrlo zabavni Mesiju.

Zbog toga, našao se na meti kritika na društvenim mrežama, očekivano, jer je pokazao model ponašanja koji ne priliči bilo kome u takvoj situaciji osebno ne ldieru i kapitenu ekipe.

Vredi pomenuti da je tim Herarda Martina pobedio samo jednom u četiri prijateljska meča na predsezonskoj turneji - i to izabrani tim Hong Konga nedavno (4:1).

Svaki iole jači rival bio je bolji od Majamija.

Poslednja provera biće, bez dileme, najemotivnija z Mesija jer će gostovati svom Njuels Old Bojsu u Rosariju, 15. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.