Mesi zadovoljan pobedom nad Bajernom

Izvor: Akter, 07.Maj.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi zadovoljan pobedom nad Bajernom

Fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da je zadovoljan ubedljivom pobedom protiv Bajerna iz Minhena od 3:0, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, ali da njegova ekipa ne sme da se opusti u revanšu

Barselona je sinoć na svom terenu pobedila Bajern sa 3:0, dvostruki strelac bio je Mesi, koji je pogotke postigao u 77. i 80. minutu, a treći gol postigao je Nejmar u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

"Uz malo sreće postigli smo prvi gol, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << naredna dva su došla nedugo za njim. Ostvarili smo odličan rezultat uoči revanša, a to je ono što smo hteli", rekao je Mesi, preneli su danas španski mediji.

Mesi je postigao ukupno 77 golova u Ligi šampiona i izjednačio se na prvom mestu liste strelaca tog takmičenja sa Kristijanom Ronaldom iz Real Madrida. Iza njih ostala je legenda "kraljevskog" kluba Raul sa 71 golom.

"Bio sam izuzetno srećan zbog gola jer sam znao da je važan. U završnici smo postigli prvi gol i znao sam koliko je začajan u duelu. U Nemačkoj će biti teško. Imamo dobar rezultat, ali moramo da odemo tamo oprezni", rekao je argentinski reprezentativac.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi zadovoljan, Miler ne očekuje čudo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2015

Fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da je zadovoljan ubedljivom pobedom protiv Bajerna iz Minhena od 3:0, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, ali da njegova ekipa ne sme da se opusti u revanšu. Fudbaler Bajerna Tomas Miler poručio je danas navijačima da ne očekuju čudo u revanš...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.