Mesi zadovoljan, Miler ne očekuje čudo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi zadovoljan, Miler ne očekuje čudo

Fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je da je zadovoljan ubedljivom pobedom protiv Bajerna iz Minhena od 3:0, u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona, ali da njegova ekipa ne sme da se opusti u revanšu. Fudbaler Bajerna Tomas Miler poručio je danas navijačima da ne očekuju čudo u revanš meču.

Barselona je sinoć na svom terenu pobedila Bajern sa 3:0, dvostruki strelac bio je Mesi, koji je pogotke >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << postigao u 77. i 80. minutu, a treći gol postigao je Nejmar u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.

"Uz malo sreće postigli smo prvi gol, a naredna dva su došla nedugo za njim. Ostvarili smo odličan rezultat uoči revanša, a to je ono što smo hteli", rekao je Mesi, preneli su danas španski mediji.

Mesi je postigao ukupno 77 golova u Ligi šampiona i izjednačio se na prvom mestu liste strelaca tog takmičenja sa Kristijanom Ronaldom iz Real Madrida. Iza njih ostala je legenda "kraljevskog" kluba Raul sa 71 golom.

"Bio sam izuzetno srećan zbog gola jer sam znao da je važan. U završnici smo postigli prvi gol i znao sam koliko je značajan u duelu. U Nemačkoj će biti teško. Imamo dobar rezultat, ali moramo da odemo tamo oprezni", rekao je argentinski reprezentativac.

Miler ne očekuje čudo u revanšu

Fudbaler Bajerna Tomas Miler poručio je danas navijačima da ne očekuju čudo u revanš meču.

On je rekao da Bajern ne može da ponovi partiju iz četvrtfinala kada je rezultatom 6:1 eliminisao Porto, nakon poraza u Portugaliji od 3:1.

"Ne može očekivati da se stvari odvijaju kao u revanšu protiv Porta. Bila bi to senzacija kada bismo prošli u finale, ali moramo da dignemo glave, budemo jedinstveni i damo sve od sebe u Minhenu", rekao je Miler za sajt UEFA.

Bajern je imao pozitivan rezultat sve do poslednjih 17 minuta kada je Lionel Mesi sa dva fantastična gola načeo mrežu Bavaraca, a konačan rezultat postavio Nejmar u nadoknadi sudijskog vremena.

"Imam osećaj da smo u drugom poluvremenu bolje kontrolisali utakmicu. Nije lako igrati ovde, ali nisam verovao da možemo da izgubimo sa 3:0", dodao je Miler.

Revanš utakmica između Bajerna i Barselone igra se 12. maja u Minhenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.