Mesi nije više ni na tronu svoje zemlje: Di Marija igrač godine u Argentini!

Izvor: Blic, 18.Dec.2014, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi nije više ni na tronu svoje zemlje: Di Marija igrač godine u Argentini!

Fudbaler Mančester junajteda Anhel Di Marija izabran je od strane sportskih novinara za najboljeg igrača godine u Argentini što je prvi put posle 2006. godine da neko drugi dobije nagradu, a da se ne zove Lionel Mesi.

Di Marija je za 60 miliona funti došao na "Old Traford" prošlog leta, a dodeljena mu je "Srebrna Olimpija" na ceremoniji koja je u utorak održana u Argentini.

Brzi ofanzivac je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomogao Real Madridu da dođe do desete titule Lige šampiona u maju, a sa nacionalnom reprezentacijom došao je do finala Svetskog ptvenstva koje je morao da propusti zbog povrede, ali su svi složni da je napravio odličan start u Premijer ligi.

Ovo je prvi put od 2006. godine da se fudbaler Barselone Lionel Mesi nije pohvalio ovom nagradom, pa je posle pada sa trona u svojoj zemlji znantno manja šansa da se dokopa "Zlatne lopte" .

Napadač Veleza Lukas Prato najbolji igrač nacionalnog prvenstva Argentine, a za 3.2 miliona funti trebalo bi da pređe u Atletiko Mineiro što bi bio najskuplji tranfer između klubova između klubova u Južnoj Americi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MESI VIŠE NIJE NA TRONU U DOMOVINI: Di Marija fudbaler godine u Argentini!

Izvor: Press, 18.Dec.2014

Lionel Mesi nije više najbolji argentinski fudbaler, to je za 2014. godinu krilni napadač Mančester Junajteda Anhel di Marija. . Iako je Mesi statistički bio daleko ispred zemljaka, dao je 56 golova, proglašen je za igrača...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.