Mesi kao nikada do sada - javna kritika po članu uprave, u ime cele svlačionice!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2020, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi kao nikada do sada - javna kritika po članu uprave, u ime cele svlačionice!

U Barseloni svakim danom isplivava sve više prljavog veša i nastaje sve veći haos.

Ne događa se gotovo nikada da Lionel Mesi javno, putem svog Instagrama, direktno uperi prst u bilo koga, a naročito ne na nekog "iz svoje kuće". Ovaj put, kapiten Barse nije mogao da ostane imun na intervju sportskog direktora Erika Abidala, koji je, između ostalog, rekao da je Ernesto Valverde dobio otkaz zbog nezadovoljstvo pojedinih igrača, kako njegovim radom, tako i zbog lošeg odnosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa svlačionicom.

U podužem intervjuu za list Sport, Abidal je u delu o Valverdeu rekao da "većina igrača više nije bila zadovoljna radom i odnosom sa trenerom", te da je klub doneo odluku da reaguje i dovede Kikea Setijena.

Kasnije, odnosno večeras, Mesi je na svom Instagramu, putem "storija", označio deo intervjua gde Abidal upire prstom u nezadovoljstvo igrača, i napisao:



"Iskreno, ne volim da oglašavam na ovaj način, kao što to činim sada, ali mislim da bi svako trebalo da odgovara za svoje postupke. Igrači znaju šta se desilo na terenu i mi smo prvi koji ćemo priznati kada nešto loše uradimo. Odgovorna lica u sportskom sektoru takođe moraju da preuzmu odgovornost za odluke koje donesu. Ako se već govori o igračima, onda treba izneti i imena pojedinaca, jer ovako se upire prstom u svakog od nas, a to je onda samo potpaljivanje glasina i širenje neistina".


Ig story Messi. [leomessi] pic.twitter.com/90pBbMaDGj

— barcacentre (@barcacentre) February 4, 2020 align="justify">

Očekivano, Mesijevo izlaganje na Instagramu ubrzo se našlo na naslovnicama španskih, ali i evropskih medija, a očekivano niko ka ovome ne gleda blagonaklono, odnosno da se na ovaj način rešavaju problemi unutar svlačionice.

Naprotiv, nakon povrede Luisa Suareza, potom nove povrede Osmana Dembelea, u Barsi je potrebno jedinstvo među igračima i članovima uprave, ali kako stoje stvari, samo je pitanje kada će i šta sledeće isplivati na površinu...

Na ovaj način, postaje jasno da na relaciji svlačionica-uprava nisu nikako dobri odnosi, o tome se samo spekulisalo, ali posle ovakvih ispada Erika Abidala i direktne prozivke kapitena Mesija, stvari u Kataloniji ne mirišu na trofeje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi odgovorio Abidalu: Navedite imena

Izvor: B92, 05.Feb.2020, 09:27

Fudbaler Barselone Lionel Mesi prokomentarisao je navode sportskog direktora tog kluba Erika Abidala, koji je rekao da se neki igrači ne zalažu dovoljno...On je kazao da bi u toj situaciji nekadašnji igrač morao da navede konkretna imena onih koje kritikuje...Abidal je u nedavnom intervjuu španskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.