Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 02:16

Mesi izgubio živce i fasovao prvi crveni karton u dresu Barselone (VIDEO)

Frustrirajuća sezona za Argentinca

Noćas Baskija slavi. Lumpovaće se na San Mamesu, goreće Bilbao. Osvojio je Atletik Bilbao trofej Superkupa Španije, nadigrali su Lavovi u finalu Barselonu posle produžetaka (3:2), a na putu do prvog pehara od 2015. godine „Ponos Baskije“ srušio je i Real Madrid. Bolje nije moglo ako se pitaju pristalice Bilbaa. U Barseloni nema mira. Ponovo će pasti preispitivanja, a da veče po Katalonce načisto bude crno doprineo je Lionel Mesi. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Argentinac je u 753. meču za Barselonu zaradio prvi crveni karton.

Dva puta je Barselona vodila golovima Antoana Grizmana, dva puta se Atletik Bilbao vraćao iz ponora. Asijer Viljalibre pogodio je za produžetak i izrastao u jednog od heroja, a Injaki Vilijams je evrogolom na startu prvog produžetka postavio konačnih 3:2.

Teško je pao novi neuspeh Lionelu Mesiju. Prekipelo je Argentincu u 121. minutu, zamahnuo je rukom i udario Asijera Viljalibrea sa leđa. "Pala je roletna" Mesiju. Promakao je taj detalj sudiji Mancanu, dobio je signal iz VAR sobe i nakon pregledanog snimka pokazao crveni karton Argentincu zbog namernog udaranja rivala.

Here is the Messi red card from tonight.. ????????????

???? @espn pic.twitter.com/ACff7dY3Zy

Ključa u Mesiju duži vremenski period. U finalu Superkupa Španije vulkan je eruptirao. Nije mogao više da potiskuje Mesi sve što ga tišti. Ispoljio je frustraciju na najgori mogući način, a španski mediji pišu da bi Argentinac mogao da dobije četiri meča suspenzije zbog nesportskog ponašanja.

Prvi crveni karton za Mesija u Barseloni, ali ne i u karijeri. Imala je svoje momente “desetka“ Barselone, ali u nacionalnom timu. Mesi je u prijateljskom meču sa Mađarskom 2005. na debiju dobio crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača koji ga je povlačio za dres. Ušao je Mesi u igru umesto Lisandra Lopeza i nakon jednog minuta morao je napolje. As Barselone drugi crveni zaradio je protiv Čilea 2019. godine u bici za bronzu na turniru Kopa Amerika.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Mesi nokautirao rivala i dobio prvi crveni otkad je u Barseloni VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2021

Argentinski fudbaler Lionel Mesi zaradio je u finalu Superkupa Španije prvi crveni karton u dresu Barselone...Blaugrana je ovaj meč izgubila posle produžetaka od Bilbaa sa 3:2...Mesi u 120. minutu nije mogao da izdrži napad Asijera Viljalibrea koji ga je gurnuo ramenom prilikom jedne od poslednjih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.