Mesi iz slobodnjaka pogodio bebu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 12:54

Mesi iz slobodnjaka pogodio bebu (VIDEO)

Srećom nije lopta direktno udarila devojčicu.

Fudbaleri Inter Miamija su u nedelju pobedili Orlando 5:0 uz dva gola Lionela Messija, ali sa meča će ostati upamćen jedan ne baš brilijantno izveden slobodnjak jednog od najboljih igrača svih vremena.

Prebacio je Argentinac živi zid gostujućeg tima, ali i gol Orlanda, a lopta je završila na tribinama i pogodila bebu koja je bila s majkom u prvim redovima.

Lopta čini se nije direktno pogodila bebu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je to bilo dovoljno da zaplače od straha.

Messi's free kick hits a baby in the crowdpic.twitter.com/ZT6DrxQt73

— Troll Football (@TrollFootball) March 3, 2024

Naravno, ovde nema krivice Lionena Mesija, nego se treba razmisliti o postavljanju zaštitne mreže na tom delu, da se ne bi događale ovakve stvari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.