Mesi i Gvardiola ponovo zajedno i to za koju sumu novca?!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi i Gvardiola ponovo zajedno i to za koju sumu novca?!

Katalonski mediji otkrivaju veliki plan engleskog kluba koji planira da obori sve rekorde na tržištu kako bi upario Pepa Gvardiolu i Lionela Mesija.

Prema pisanju katalonskog Sporta, Mančester siti namerava da napravi tim snova i da upari tandem koji je Barseloni doneo 14 trofeja u periodu od 2008. do 2014. godine.

Bogati vlasnici ''građana'' spremni su da ponude Mesiju astronomsku platu od 27 miliona evra, dok bi Gvardiola takođe postao najplaćeniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trener na svetu sa platom od 20 miliona godišnje.

U Barseloni znaju za interesovanje Mančester sitija, ali veruju da Mesi nema nameru da napusti klub, kao što je uostalom slučaj od kako je stasao kao prvotimac.

Za Mesija su prethodnih godina interesovanje pokazivali Čelsi, PSŽ, Arsenal, ali nikada nije ni došlo do početnih pregovora.

Međutim, u Sitiju se nadaju da bi upravo dolazak Pepa Gvardiole mogao da bude ključan u pokušaju da se dovede i Mesi.

Podsetimo, upravo je Pep Gvardiola bio presudan u Mesijevoj karijeri, između ostalog i kada ga je na jednom ''El klasiku'', aprila 2010. godine po prvi put pomerio sa desnog krila na poziciju centralnog napadača.

Ko zna šta bi sada Pep smislio sa ponajboljim igračem ikada...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SAMO JE NEBO GRANICA: Siti sprema rekordnu ponudu za Mesija

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015

Kako danas prenosi katalonski Sport Mančester Siti ozbiljno razmišlja o dovođenju u svoj tim Lea Mesija za kog sprema i rekordnu platu u istoriji ovog sporta.. . Naime, prema saznanjima ovog lista Argentinac bi mogao da se nada godišnjoj plati od čak 27 miliona evra ako bi pojačao “građane”...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.