Mesi, Buskets i Alba blokirali transfer Ramosa u Majami

Izvor: B92, 02.Avg.2023, 14:51

Mesi, Buskets i Alba blokirali transfer Ramosa u Majami

Fudbaleri Majamija Lionel Mesi, Serhio Buskets i Đordi Alba blokirali su prelazak Serhija Ramosa u klub iz Majamija, prenosi španski El Nasional.

Ramos je na kraju prošle sezone napustio Pari Sen Žermen kao slobodan igrač.

Nekadašnji španski reprezentativac imao je ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije, ali je Ramos počeo pregovore sa Interom.

Klub iz Majamija je u letnjem prelaznom roku angažovao trojicu bivših fudbalera Barselone – Mesija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Busketsa i Albu, koji su zaustavili transfer Ramosa u Inter.

Španski mediji podsećaju da su Mesi i Ramos bili saigrači u Pari Sen Žermenu, ali je Španac bio na strani klana koji je predvodio Kilijan Mbape i nikada nije bio u prijateljskim odnosima sa argentinskim fudbalerom.

Mediji prenose da postoji veliki rivalitet između bivših igrača Barselone i Reala, koji ne žele da igraju zajedno u Majamiju.

Ramos (37) je 16 godina igrao za Real, a još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, pošto je Sevilja, klub iz rodnog grada u kojem je ponikao, odbila da ga angažuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi, Buskets i Alba blokirali transfer Ramosa u Inter iz Majamija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2023

Fudbaleri Majamija Lionel Mesi, Serhio Buskets i Đordi Alba blokirali su prelazak Serhija Ramosa u klub iz Majamija, prenosi španski El Nasional. Ramos je na kraju prošle sezone napustio Pari Sen Žermen kao slobodan igrač. Nekadašnji španski reprezentativac imao je ponude nekoliko klubova iz Saudijske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mesi, Buskets i Alba blokirali transfer Ramosa u Inter iz Majamija

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Avg.2023, 11:31

Ramos je na kraju prošle sezone napustio Pari Sen Žermen kao slobodan igrač. Nekadašnji španski reprezentativac imao je ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije, ali je Ramos počeo pregovore sa Interom Fudbaleri Intera iz Majamija Lionel Mesi, Serhio Buskets i Đordi Alba blokirali su...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.