NE ŽELE MADRIDISTU U KLUBU: Mesi, Buskets i Alba blokirali transfer Ramosa u Majami

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 17:13

NE ŽELE MADRIDISTU U KLUBU: Mesi, Buskets i Alba blokirali transfer Ramosa u Majami

I dalje vlada veliki rivalitet.

Fudbaleri Intera iz Majamija Lionel Mesi, Serhio Buskets i Đordi Alba blokirali su prelazak Serhija Ramosa u ovaj klub, prenosi španski El Nasional.

Ramos je na kraju prošle sezone napustio Pari Sen Žermen kao slobodan igrač. Nekadašnji španski reprezentativac imao je ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije, ali je Ramos počeo pregovore sa Interom.

Klub iz Majamija je u letnjem prelaznom roku angažovao trojicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivših fudbalera Barselone Lionela Mesija, Serhija Busketsa i Đordija Albu, koji su zaustavili transfer Ramosa u Inter.

Španski mediji podsećaju da su Mesi i Ramos bili saigrači u Pari Sen Žermenu, ali je Španac bio na strani klana koji je predvodio Kilijan Mbape i nikada nije bio u prijateljskim odnosima sa argentinskim fudbalerom. Španski mediji ističu da postoji veliki rivalitet između bivših igrača Barselone i Reala, koji ne žele da igraju zajedno u Majamiju.

Ramos (37) je 16 godina igrao za Real, a još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, pošto je Sevilja odbila da ga angažuje.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, verenica Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Junajted odredio cene za Holanđanina i Brazilca

Izvor: B92, 02.Avg.2023

Mančester junajted je započeo pregovore sa Sosijedadom u vezi transfera Donija ven de Beka...Španski klub, koji je prošle sezone bio u grupi sa Mančester junajtedom u Ligi Evrope, zainteresovan je za veznog izgrača iz Holandije...On se nije najbolje snašao na Old Trafordu po dolasku iz Ajaksa,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.