Mesađero: Nova utakmica, Loriku Cani kazna od 6 do 18 meseci

Izvor: RTS, 17.Okt.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesađero: Nova utakmica, Loriku Cani kazna od 6 do 18 meseci

Rimski "Mesađero" tvrdi da će Srbija i Albanija odigrati novu utakmicu, iza zatvorenih vrata. Ostaje nejasno da li će se meč nastaviti od 41. minuta ili će reprezentativci Srbije i Albanije odigrati potpuno novi meč.

UEFA, tvrdi "Mesađero", sprema kazne za obe reprezentacije. Tako će Srbija, osim novčane kazne, odigrati "nekoliko utakmica bez prisustva publike", dok Albance, zbog odbijanja da nastave meč, čeka "žestoka novčana kazna".

Osim reprezentacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kažnjeni će biti i igrači.

"Mesađero" tvrdi da će najveća kazna biti razrezana Loriku Cani, koji bi mogao da bude suspendovan na najmanje šest meseci. Maksimalna kazna za ovakav prekršaj, prema pravilniku Uefe, je 18 meseci zabrane igranja.

Zabrana, ukoliko je bude, odnosiće se na reprezentaciju i Lacio.

Mesađero podseća na slučaj Zvonimira Bobana, koji je posle čuvenog meča između Dinama i Crvene zvezde na Maksimiru, kažnjen sa devet meseci zabrane igranja.

List navodi da će u slučaju takve kazne Lacio poništiti ugovor sa Canom i potražiti novog igrača.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.