Filip Đorđević neće gledati kapitena Albanije 18 meseci!

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Đorđević neće gledati kapitena Albanije 18 meseci!

Prema prognozama medija u Italiji, Srbija i Albanja odigraće novi meč na neutralnom terenu bez prisustva publike

Posle incidenta na utakmici kvalifikacija z Evropsko prvenstvo između Srbije i Albanije čeka se odluka UEFA o kaznama koje će dve selekcije morati da snose. I pre nego što se oglasila evropska fudbalska unija sa svojom odlukom italijanski mediji spekulišu o mogućim kaznam.

Kako piše list Mesađero, meč će biti ponovljen na neutralnom terenu bez prisustva >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << publike, a mediji u Italiji nisu saglasni da će će se nastaviti od 41. minuta, kada je prekinut, ili će ceo biti ponovljen.

Italijanski mediji takođe ističi da će UEFA oštro kazniti kapitena Albanije Lorika Canu zbog nasilnog ponašanja i to maksimalnom predviđenom kaznom od 18 meseci suspenzije, što prema novim pravilima znači da ne bi mogao da igra ni u svom klubu Laciju.

Inače za Lacio nastupa i srpski reprezentativac Filip Đorđević, koji ukoliko se ova prognoza ispostavi kao tačna u narednih godinu i po dana neće biti ni u kakvom kontaktu sa Canom.

UEFA će razmatrati 23. oktobra određivanje kazni dvema reprezentacijama, a kasnije će raspravljati o sankcijama protiv igrača pojedinačno.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.