Menadžer Jeovila pred Mančester: Zaboravite selfije, danas idemo u bitku!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer Jeovila pred Mančester: Zaboravite selfije, danas idemo u bitku!

Trener poslednjeplasirane ekipe Prve divizije Geri Džonson hrabrio igrače pred današnji orkšaj sa Đavolima

Veliki dan za maleni Jeovil Taun. Fenjeraš engleske Prve divizije (treći rang takmičenja prim.aut) dočekaće danas u okviru FA Kupa Mančester junajted, ali menadžer Jeovila Geri Džonson nije baš preterano impresioniran tim podatkom.

On se nada da će njegov put slediti i igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jeovila koji drže poslednje mesto na tabeli Prve divizije.

„Neću u timu igrače kojima će jedini cilj biti da naprave selfi fotografiju sa Vejnom Runijem. Mi danas idemo u bitku, i dok sam ja ovde nikakvih selfija neće biti“, rekao je za ostrvske medije Geri Džonson.

Jeovil je izgubio tri poslednje utakmice. Klub koji igra na stadionu Huiš Park kapaciteta 9564 mesta imaće priliku da napravi najveći podvig u kluspkoj istoriji. Istina, Jeovila je igrao četvrtfinalu FA Kupa i naš izgubio od Mančester junajteda.

„Igrači moraju da budu svesni da im se ovakva prilika ne ukazuje mnogo puta u karijeri. Danas imaju šansu da urade nešto veliko i kažu: „Ej, ja sam pobedio Vejna Runija“. Biće to mnogo bolje nego na prethodnih mečevima“, samouveren je Džonson.

(Foto Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

MENADŽER JEOVILA UPOZORAVA: Nema selfija sa Runijem!

Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015

Gari Džonson želi od svojih igrača da u nedeljnom okršaju sa Mančester Junajtedom pokažu mušku igru, a ne da se slikaju sa zvezdama ‘Đavola’.. . Dueli timova iz nižih liga sa gigantima uvek su mač sa dve oštrice. ‘David’ nekada može poraziti ‘Golijata’, kao kada je MK Dons pregazio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.